Bisnode rating
DNV-GL
« Tillbaka Visa alla projekt »

2017

2017 - StockholmsHamnar - Nya buldskydd Värta Hamnen (0 bilder) Grundläggning Hamnar Kranponton Kärnborrning Spontlagning Stockholmshamnar

2017-08-27
Vi monterar nya buldskydd i VärtaHamnen

Efter att byggnationen av Nya Värta hamnen mitt i centrala Stockholm avslutades för ett år sedan,. Ett arbete som vi var mycket delaktiga i, så behövde man komplettera konstruktionen med ytterligare fendrar för att skydda färjetrafiken. Vi har fått i uppdrag att montera buldskydd för att skydda den delen av färjan som kanppt syns, nämligne spettsen längst fram, skydden väger flera ton och monteras delvis under men även över vatten.

Hej igen!

Svenska Tungdykargruppen är ett dykeri med rötterna i Dalarna, men med grenar ända ut i Norden.

Certifierade hela vägen

Svenska Tungdykargruppen är det enda marina företaget i Sverige som är Certifierade enligt ISO:s standarder inom alla tre grenar vid DNV.GL/SWEDAC:

Svenska  Engelska 
ISO 9001:2004-certifikat ISO 14001:2004-certifikat

 

 

 

 

 

Detta ser vi som en kvalitetssäkring för beställare och medarbetare att vi tar vårt ansvar i alla led, hela vägen.

Läs mer och se våra andra certifikat

Vad kan vi hjälpa dig med?Vi utför alla typer av vattenrelaterade arbeten, exempelvis bärgning, sprängning, ledningsläggningar, svets, stål och betongkontruktioner, m.m.

Har ni ett vattenrelaterat jobb som skall göras? Prova oss! Vi hjälper gärna till med idéer och förslag. Tveka inte att höra av er! Konsultation är alltid gratis.

Se hur vi jobbar!

I sökrutan ovanför kan du söka bland alla projekt vi gjort för att se exempel på just de tjänster du är ute efter. Skriv in ett nyckelord som "Sprängning" eller "Svets" och klicka på ett av förslagen som visas!