Bisnode rating
DNV-GL
« Tillbaka Visa alla projekt »

2017

2017 - StockholmsHamnar - Birka Terminalen (13 bilder) Armering Grundläggning Höglyftare Krönbalk STDG Infra Stockholmshamnar UV gjutning UV Svets Vattenbilning

2017-08-27
Förstärkning av kajkonstruktion vid Birka terminalen

Nya pollare måste byggas för att hjälpa till att hålla fast Birka vid centrala Stockholm/Slussen. Dessa måste grundläggas ner till berg och förankras in i befintlig konstruktion . Nya krönbalkar ska gjutas efter att de slitna vattenbilas bort.Det är trångt och svårt att komma fram, samtidigt som pågående fartygstrafik ständigt trafikerar kajerna. Precis som vi vill ha det. Våra grymma killar på Infra sektionen gör ett grymt jobb.

Hej igen!

Svenska Tungdykargruppen är ett dykeri med rötterna i Dalarna, men med grenar ända ut i Norden.

Certifierade hela vägen

Svenska Tungdykargruppen är det enda marina företaget i Sverige som är Certifierade enligt ISO:s standarder inom alla tre grenar vid DNV.GL/SWEDAC:

Svenska  Engelska 
ISO 9001:2004-certifikat ISO 14001:2004-certifikat

 

 

 

 

 

Detta ser vi som en kvalitetssäkring för beställare och medarbetare att vi tar vårt ansvar i alla led, hela vägen.

Läs mer och se våra andra certifikat

Vad kan vi hjälpa dig med?Vi utför alla typer av vattenrelaterade arbeten, exempelvis bärgning, sprängning, ledningsläggningar, svets, stål och betongkontruktioner, m.m.

Har ni ett vattenrelaterat jobb som skall göras? Prova oss! Vi hjälper gärna till med idéer och förslag. Tveka inte att höra av er! Konsultation är alltid gratis.

Se hur vi jobbar!

I sökrutan ovanför kan du söka bland alla projekt vi gjort för att se exempel på just de tjänster du är ute efter. Skriv in ett nyckelord som "Sprängning" eller "Svets" och klicka på ett av förslagen som visas!