Bisnode rating
DNV-GL
« Tillbaka Visa alla projekt »

2017

2017 - Segermo - Översvämningsskydd Arvika (9 bilder) Grundläggning Höglyftare Kassun Långgrävare Segermo Spontkassun STDG Infra UV gjutning UV Schakt UV Svets

2017-08-27
Ny dammbyggnation från grunden

Vi har fått den stora äran att delta i projektet med den nya översvämningsdammen i Arvika. Som ett unikt projekt i Sverige byggs en ny damm för att kunna reglera vatteflödet genom en sjö.

Arbetet är otroligt omfattande och vårt engamgemang är på topp, vi har stora delar av vår maskinpark på plats och snart hela vår Infra stryka. Detta är ett mångårigt projekt och vi ser med spänning fram emot varje ny etapp.

Just nu är dom första stora betong konstruktionerna under uppbyggnad och vi gjuter mer eller mindre varje vecka.

Hej igen!

Svenska Tungdykargruppen är ett dykeri med rötterna i Dalarna, men med grenar ända ut i Norden.

Certifierade hela vägen

Svenska Tungdykargruppen är det enda marina företaget i Sverige som är Certifierade enligt ISO:s standarder inom alla tre grenar vid DNV.GL/SWEDAC:

Svenska  Engelska 
ISO 9001:2004-certifikat ISO 14001:2004-certifikat

 

 

 

 

 

Detta ser vi som en kvalitetssäkring för beställare och medarbetare att vi tar vårt ansvar i alla led, hela vägen.

Läs mer och se våra andra certifikat

Vad kan vi hjälpa dig med?Vi utför alla typer av vattenrelaterade arbeten, exempelvis bärgning, sprängning, ledningsläggningar, svets, stål och betongkontruktioner, m.m.

Har ni ett vattenrelaterat jobb som skall göras? Prova oss! Vi hjälper gärna till med idéer och förslag. Tveka inte att höra av er! Konsultation är alltid gratis.

Se hur vi jobbar!

I sökrutan ovanför kan du söka bland alla projekt vi gjort för att se exempel på just de tjänster du är ute efter. Skriv in ett nyckelord som "Sprängning" eller "Svets" och klicka på ett av förslagen som visas!