Bisnode rating
DNV-GL
« Tillbaka Visa alla projekt »

2018

2018 - Stockholms Hamnar AB - Kajnedsäkning Stadsgården (15 bilder) Grundläggning Höglyftare STDG Infra Stockholmshamnar UV gjutning Vattenbilning Wiresågning

2018-01-05
Vi bygger ett nytt kajläge för tur båtar

På uppdrag av StockholmsHamnar AB bygger vi ett nytt färjeläge för turbåtar i Stockholms innerstad. Nedsänkning och breddning av befintlig kaj .

I projektet ingår att vattenbila befintligkaj samt grundlägga en ny RD vägg med bakföranrkingar in under markplan. Leverera en ny betongbrygga med tillhörande smide samt återgjuta och färdiställa marken igen.

Projektet ska ske under drift av både kan och bilvägar , mitt i centrala Stockholm vid fotografiska museet. Vi ansvarar för TA planer och koorddinerar allt arbete på plats.

Hej igen!

Svenska Tungdykargruppen är ett dykeri med rötterna i Dalarna, men med grenar ända ut i Norden.

Certifierade hela vägen

Svenska Tungdykargruppen är det enda marina företaget i Sverige som är Certifierade enligt ISO:s standarder inom alla tre grenar vid DNV.GL/SWEDAC:

Svenska  Engelska 
ISO 9001:2004-certifikat ISO 14001:2004-certifikat

 

 

 

 

 

Detta ser vi som en kvalitetssäkring för beställare och medarbetare att vi tar vårt ansvar i alla led, hela vägen.

Läs mer och se våra andra certifikat

Vad kan vi hjälpa dig med?Vi utför alla typer av vattenrelaterade arbeten, exempelvis bärgning, sprängning, ledningsläggningar, svets, stål och betongkontruktioner, m.m.

Har ni ett vattenrelaterat jobb som skall göras? Prova oss! Vi hjälper gärna till med idéer och förslag. Tveka inte att höra av er! Konsultation är alltid gratis.

Se hur vi jobbar!

I sökrutan ovanför kan du söka bland alla projekt vi gjort för att se exempel på just de tjänster du är ute efter. Skriv in ett nyckelord som "Sprängning" eller "Svets" och klicka på ett av förslagen som visas!