Bisnode rating
DNV-GL
« Tillbaka Visa alla projekt »

2018

2018 - Norrköpings Hamn - Sugmuddring farleder (16 bilder) Bogserbåt Miljömuddring Mudderverk Muddring Norrköpingshamn Sjöledning Sugpump

2018-01-05
Underhållsmuddring av farleder till Norrköping

På uppdrag av Norrköpingshamn utför vi sugmuddring av farleder och inseglingsrännor in till kajer och hamnar. Under åren har sediment från älv och strömmar byggts på och gjort farleden in till Norrköping grundare och grundare.

Vi har byggt ihop ett ledningsnät på nästan 1 mil för att transportera massorna från botten upp till deponi området. Iom denna lösning undviker vi 100tals tunga transporter av muddermassor på land och väg.

Uppdraget är en underhållsmuddring och var ursprungligen på 250.000 m3 botten sediment.

Hej igen!

Svenska Tungdykargruppen är ett dykeri med rötterna i Dalarna, men med grenar ända ut i Norden.

Certifierade hela vägen

Svenska Tungdykargruppen är det enda marina företaget i Sverige som är Certifierade enligt ISO:s standarder inom alla tre grenar vid DNV.GL/SWEDAC:

Svenska  Engelska 
ISO 9001:2004-certifikat ISO 14001:2004-certifikat

 

 

 

 

 

Detta ser vi som en kvalitetssäkring för beställare och medarbetare att vi tar vårt ansvar i alla led, hela vägen.

Läs mer och se våra andra certifikat

Vad kan vi hjälpa dig med?Vi utför alla typer av vattenrelaterade arbeten, exempelvis bärgning, sprängning, ledningsläggningar, svets, stål och betongkontruktioner, m.m.

Har ni ett vattenrelaterat jobb som skall göras? Prova oss! Vi hjälper gärna till med idéer och förslag. Tveka inte att höra av er! Konsultation är alltid gratis.

Se hur vi jobbar!

I sökrutan ovanför kan du söka bland alla projekt vi gjort för att se exempel på just de tjänster du är ute efter. Skriv in ett nyckelord som "Sprängning" eller "Svets" och klicka på ett av förslagen som visas!